Myggmedel, tvål, schampo och diskmedel för saltvatten

Sjö&Hav Outdoor Care – produkter för det enkla livet utomhus

Välj ditt naturliga element

Sjö&Hav Outdoor Care skapar produkterna för en ren naturupplevelse vid kusten, i skogen eller på fjället. Biologiskt nedbrytbara och tillverkade i Sverige för Skandinaviska naturförhållanden.

Produkter för

Sjö & Hav

Handla

Produkter för

Skog & Mark

Handla

Produkter för det enkla livet utomhus

 • Svensk Sjökloss

  119,00 SEK

 • Mygg + Fästing Spray

  129,00 SEK

 • Utomhus Tvål

  85,00 SEK

 • Multirengöring Hår + Kropp

  79,00 SEK

Visa alla produkter

Se filmen om Sjö&Hav

En liten film som berättar om vårt varumärke Sjö&Hav Outdoor Care. Varför vi finns och hur vi kom till.

Våra återförsäljare

Här hittar du enklast våra produkter om du önskar köpa direkt i butik och inte online i vår webbshop. Sortimentet kan variera mellan de olika återförsäljarna så kontakta gärna din närmsta butik för aktuell information.

alt test alt

Tips för myggfri midsommarfest

Så får du myggfritt på midsommarfesten

Sjö&Hav tipsar  om hur du håller myggen borta för en riktigt lyckad midsommarfest. Blomsterkransar i håret och lummiga björkkronor som vaggar stillsamt i en ljummen vind. Sill, potatis och så småningom en ljus kväll som sakta övergår i en av årets längsta nätter, fylld av skratt, glädje och myggor som inte bryr sig ett dugg om att vi nordbor förtjänar en trevlig högtid efter månader av sparsamt dagsljus …

Gå till artikel

Vad säger konsumenten?

“Vi testade Sjö&Hav och det funkar helt fantastiskt bra

Ibland händer det att konsumenter hör av sig till oss bara för att berätta hur nöjda de är och förvånade över att medlet är så effektivt. Magnus i Råneå älvdal är en av dem. Ett myggmedeltest utfört av det oberoende testföretaget Testfakta kan också bekräfta effekten hos vårt DEET-fria medel med ett ursprung ur äkta ekologisk citroneukalyptusolja.

Gå till artikel

Vårt miljöarbete

Ta med badrummet ut i naturen

Ingen tvål, schampo eller myggmedel kan vara direkt bra eller gynnsamt för miljön. Samtidigt som vi av egen erfarenhet vet att det finns ett behov av att tvätta av sig även när du lever ute i naturen under enklare förhållanden. Därför har vi på Sjö&Hav tagit fram produkter som är härliga att använda, utan onödiga tillsatser med så liten inverkan som möjligt på känslig miljö. Vi gör därför tvärtom mot vad de flesta andra varumärken gör – i stället för att ta in naturen i badrummet – så tar vi ut det.

Gå till artikeln

Historien om Sjö&Hav

Är man uppvuxen på somrarna på en ö mitt i Stockholms skärgård, utan elektricitet eller färskt sötvatten rinnandes i kranarna – då är morgondoppet och kvällsdoppet en naturlig del av vardagen. Vi letade men fann inte de produkter som vi önskade använda, som var sköna, välgörande med så liten inverkan på naturen som möjligt. Därför valde vi att skapa dem själva. Där och då blev Sjö&Hav Outdoor Care ett faktum.

Om oss

Sjö&Havs webbplats använder cookies.  Klicka här för mer info.

|