Om Sjö&Hav Outdoor Care

Känslan av ett friskt dopp och doften av nytvättat hår i den ljumma brisen. Eller en stunds avkoppling med disken under bar himmel. Det är för oss oslagbart. Sjö&Hav värnar om välmåendet som det enkla livet utomhus ger oss människor, i stunder där tiden står stilla tillsammans med dem och det vi älskar. Vi vill underlätta för dig att vistas i naturen och utan att lämna spår. Alla våra produkter är därför lätt biologiskt nedbrytbara, rengöringsprodukterna veganska och anpassade för både sötvatten och saltvatten. De är tillverkade i Sverige för skandinaviska förhållanden och motsvarar kraven från kända miljömärkningar och EU-direktiv. Unikt utvecklade av oss.

Sjö&Hav föddes ur en idé om de perfekta produkterna av hög kvalitet som skulle passa in i vårt enkla ö-liv i Stockholms skärgård. För snart 20 år sedan lanserades vår första produkt, Utomhustvål, som blev en omedelbar succé bland båtfolk och ö-bor längs Sveriges kuster. Sedan dess har vi fortsatt att utveckla sortimentet av unika produkter för utomhusbruk inom kroppsvård och rengöring.

Om Sjö&Hav och varför vi finns

Ett egenuppleft behov var starten för Sjö&Hav Outdoor Care


Kroppsvård och rengöring för livet utomhus

 • Svensk Sjökloss

  135,00 SEK

 • Mygg + Fästing Spray

  135,00 SEK

 • Utomhus Tvål

  93,00 SEK

 • Utomhus Schampo

  93,00 SEK

Visa alla produkter

För minimal inverkan på känslig miljö

Sjö&Havs miljöarbete

Vi strävar alltid efter att miljöanpassa våra produkter och verksamhet i takt med förbättrade förutsättningar. Läs mer här om hur vi på Sjö&Hav förhåller oss.

Till artikel