Om Sjö&Hav

Känslan av ett friskt, salt dopp och nytvättat hår eller en stunds avkoppling med disken under bar himmel, är oslagbar. Sjö&Hav handlar om att vistas i naturen utan att lämna några spår. Vi värnar om välmåendet som livet utomhus ger oss människor med oceaner av tid för dem och det vi älskar. Våra produkter är anpassade för både sötvatten och saltvatten, tillverkade i Sverige för skandinavisk natur och unikt utvecklade av oss.

Ingen tvål, schampo eller diskmedel är på något sätt bra för miljön så därför har vi utvecklat en serie produkter som är så miljöanpassade som möjligt. Biologiskt nedbrytbara kvalitetsprodukter lämpade för utomhusbruk, för att du ska kunna uppleva naturen utan att lämna några spår. Behovet finns att tvätta sig och hålla sin utrustning ren, även när man lever under enklare förhållanden som till exempel ute i skogen, på fjället eller vid kusterna. Vi vill då att du ska kunna använda unikt anpassade tvål, schampo och diskmedel, så rena och sköna som möjligt utan onödiga tillsatser. Och att du använder dem ansvarsfullt för så liten inverkan som möjligt på känslig natur. I samarbete med Svenska kemister utvecklar vi produkter som motsvarar kraven från kända miljömärkningar, EU-direktiv och aktuella debatter.

Sjö&Hav grundades då vi upplevde att de perfekta produkterna saknades som passade vårt enkla ö-liv i Stockholms skärgård. Sommaren 2004 ändrade vi på det när vår saltvattentvål lanserades, en omedelbar succé bland båtfolk och ö-bor längs Sveriges kuster. Sedan dess har vi utvecklat vårt sortiment av unika produkter för utomhusbruk inom kroppsvård och rengöring. Vår vision är att ständigt utveckla produkter och organisation mot hållbara mål samt prioritera miljön i alla våra beslut. Läs mer om hur vi jobbar här.


Kim Persson

VD och försäljningschef
kim@sjohav.se
0732-505 021

Caroline Lundberg

Sälj- och marknadsansvarig
caroline@sjohav.se
0704-505 604

 


Kontakta oss

Adress

SH Kollektion AB, C/O View Ledger
Drottninggatan 89, 113 60

Ring till oss

08 – 121 335 70

Mejla oss

info@sjohav.se

Sjö&Havs webbplats använder cookies.  Klicka här för mer info.

|