Våra återförsäljare

Sjö&Hav Outdoor Care har ca 400 aktiva återförsäljare runt om i Sverige, Finland och på Åland. Vi finns på utvalda apotek och i dagligvarubutiker samt båttillbehörs- och Outdoor-butiker. Då vi har många mindre återförsäljare spridda över hela landet, kan du alltid kontakta oss direkt för att få detaljerad information. Sjö&Havs produkter säljs främst under sommarsäsongen och kanske inte alltid finns tillgängliga i butik på vinterhalvåret. De finns dock alltid att köpa här i vår webbshop, året runt!

I fysiska butiker hittar du utvalda delar av sortimentet på bl.a. Naturkompaniet, Apoteket AB, Skärgårdshandlarna och Life. I båttillbehörshandeln finns vi på Sea Sea, Hjertmans, Benns och Erlandssons Brygga. I dagligvaruhandeln hittar du oss på utvalda ICA, COOP och Skärgårdshandlarna.

alt test

Bli återförsäljare!

Önskar du och din butik bli återförsäljare för Sjö&Hav? Vad roligt! Vi letar ständigt efter nya butiker som hjälper oss att sprida varumärket till vår målgrupp. Maila oss så skickar vi mer information. Med vänlig hälsning, Åsa, Kim och Magnus!

maila oss

Sjö&Havs webbplats använder cookies.  Klicka här för mer info.

|