Våra återförsäljare

Sjö&Hav Outdoor Care har ca 400 aktiva återförsäljare runt om i Sverige, Finland och på Åland. Vi finns på utvalda apotek och i dagligvarubutiker samt båttillbehörs- och Outdoor-butiker. Då vi har många mindre återförsäljare spridda över hela landet, kan du alltid kontakta oss direkt för att få detaljerad information. Sjö&Havs produkter säljs främst under sommarsäsongen och kanske inte alltid finns tillgängliga i butik på vinterhalvåret. De finns dock alltid att köpa här i vår webbshop, året runt!

I fysiska butiker hittar du utvalda delar av sortimentet på bl.a. Naturkompaniet, Apoteket AB, Skärgårdshandlarna och Life. I båttillbehörshandeln finns vi på Sea Sea, Hjertmans, Benns och Erlandssons Brygga. I dagligvaruhandeln hittar du oss på utvalda ICA och hos Skärgårdshandlarna.

alt test

Bli återförsäljare?

Önskar du och din butik bli återförsäljare för Sjö&Hav? Vad roligt! Vi letar ständigt efter nya butiker som hjälper oss att sprida varumärket till våra kunder. Kontakta oss så skickar vi mer information. Med vänlig hälsning, Magnus & Kim!

Till ansökningsformulär

Är du redan återförsäljare?

Lägg din order här