Nya härliga produkter från Sjö&Hav lagom till sommaren!

Välkommen till nya Sjö&Hav Outdoor Care! Tvätt och rengöring unikt anpassat för söt- och saltvatten och det enkla livet utomhus.

Efter 14 år på marknaden lanserar vi äntligen ett helt nytt sortiment för Sjö&Hav. Med ny design och unikt utvecklade kvalitetsprodukter fortsätter vi att utvecklas tillsammans med våra trogna kunder samt många nya och det växande behovet av det andrum som naturen erbjuder oss.

Vi förvaltar som alltid våra grundläggande värderingar genom att välja miljön framför allt, vilket är vårt sätt att försöka bidra till en bättre värld. Alla våra produkter är därför svensktillverkade och biologiskt nedbrytbara för så liten inverkan som möjligt på känslig natur vilket gör det lättare att uppleva naturen utan att lämna några spår.  

Vi har haft den lätta packningen i åtanke under utvecklingen av det nya sortimentet. Små smidiga tuber med smart multifunktion för hår, kropp, disk och tvätt. Lätt att ta med på resan, under dagarna på fjället eller på kajak-äventyret.

Tvål- och schampo innehåller Aloe Vera som återfuktar och ger ett skönt lödder i både kallt, söt- och saltvatten. Handdiskmedlet rengör effektivt även det, i kallt söt- och saltvatten.

Balsam cremen är en efterlängtad och smidig produkt. En dryg leave-in creme som blir enkel att använda under enklare förhållanden.

Share this post